Akcija!

TROTEC BZ 06 termo-higrometar

16.00 

  • Istovremeni prikaz sobne temperature, vlažnosti, datuma, vremena, dana u tjednu i simbole za vremenske trendove
  • Funkcija alarma s gumbom za odgodu
  • Potpuno tih (osim funkcije alarma)
  • Prikaz minimalne i maksimalne vrijednosti
  • Veliki, prozirni LCD zaslon s lako čitljivim zaslonom izmjerenih vrijednosti
  • Kompaktan stolni uređaj modernog i elegantnog dizajna
  • Pruža korisne informacije o prevenciji plijesni ili presuhog zraka
  • Optimalna vrijednost za uložen novac
  • 2 godine garancije

Potpuna perspektiva klime i vremena u prostoriji

 Moderno dizajniran termohigrometar BZ06 nudi vam brze informacije na prvi pogled. Trenutna unutarnja temperatura (u °C ili °F), vlažnost (u %), datum, dan u tjednu i vrijeme prikazani su velikim digitalnim znamenkama na lako čitljivom digitalnom zaslonu. Grafički dizajnirana vremenska prognoza također signalizira nadolazeće promjene vremena.

Za kontrolu optimalne klime u prostoru i prevenciju plijesni

Prava temperatura i optimalno regulirana vlaga ključni su čimbenici za ugodnu i zdravu klimu u zatvorenom prostoru. I previsoke i preniske klimatske vrijednosti značajno utječu na naše zdravlje. Kontolirajte temperaturu i vlagu zraka u prostoru s termohigrometrom BZ06 kako biste na vrijeme reagirali pomoću sušača (odvlaživača) zraka, ovlaživača zraka ili prilagođene snage grijanja ili hlađenja, ovisno o individualnoj osjetljivosti.

Pozitivna nuspojava: Transparentni podaci o unutarnjoj klimi prvi su korak u smanjenju skupih troškova energije. Svaki ušteđeni stupanj sobne temperature smanjuje potrošnju energije za oko 6%, a time i vaš račun za grijanje. A trajno visoka vlažnost zraka potiče stvaranje plijesni u prostoriji. I ovdje treba voditi računa o postotnim vrijednostima kako bismo mogli na vrijeme poduzeti mjere i spriječiti zdravstvene rizike.

Najugodnije se osjećamo unutar vrijednosti od 20 do 22°C pri 40 do 60% relativne vlažnosti (dijagram udobnosti prema Leusdenu i Freymarku).

Klimatske uvjete izvan ovih vrijednosti većina ljudi doživljava kao neugodne. Osim toga, prekomjerna vlaga može uzrokovati širok raspon oštećenja. Prvi prepoznatljivi znakovi upozorenja obično su vlažna odjeća, miris plijesni i zamrljani zidovi (mrlje plijesni) ili klijavi krumpir u podrumu. Jeste li znali, na primjer, da se plijesan počinje stvarati pri vlažnosti od 70%, a hrđa pri 60%? Bez regulacije, unutarnja vlažnost može jako varirati i rijetko sama po sebi dostiže optimalne vrijednosti - također ovisno o godišnjem dobu i vanjskim klimatskim uvjetima.

Sa BZ06 - mjeračem unutarnje klime, uvijek imate u vidu temperaturu i razinu vlage.

Višenamjenski i jednostavno praktičan

Termohigrometar BZ06 mjeri trenutnu sobnu temperaturu i relativnu vlažnost svakih 20 sekundi. Raspon mjerenja temperature je od -10 °C do +50 °C. Relativna vlažnost zraka mjeri se od 20% RH do 99% RH. S integriranom funkcijom MIN/MAX, mjerni uređaj pamti najnižu i najvišu vrijednost. Na taj način možete saznati je li npr. bilo neželjenog odstupanja noću ili tijekom vaše odsutnosti (posao, vikendica, podrum...) Pritiskom na gumb možete vidjeti maksimalne i minimalne vrijednosti ​​ili ih po potrebi resetirati.

Sunce na vidiku? Simbolički indikator vremenskog trenda

Koristite grafički dizajnirani prikaz vremenskih trendova BZ06 kao dodatni izvor informacija o vremenu. Prognoza je napravljena na temelju vrijednosti vlažnosti. Pogledom na veliki LCD zaslon izravno ćete saznati hoće li biti sunčano, malo oblačno, oblačno ili kišno u obliku 4 privlačna vremenska simbola.

Digitalna budilica s funkcijom odgode

Funkcija budilice integrirana je u inače potpuno tihi BZ06, za korištenje u spavaćoj sobi. Vrijeme se može prikazati u 24-satnom i 12-satnom formatu. Je li vam teško ustati ujutro iz kreveta? Jedan pritisak na tipku za odgodu je dovoljan da ostanete u krevetu 4 minute dulje prije nego se oglasi sljedeći zvučni signal. A kada vremenska prognoza obećava sunce, dan započinjete puno motiviranije! Po želji se može postaviti i zvučni signal koji označava svaki puni sat. Inače, ako ne želite cijelo vrijeme paziti na vrijeme, jednostavno se možete prebaciti na kalendarski način rada. Tekuća godina je sada trajno prikazana u polju prikaza sata.

Savjet: Sa svojim brojnim funkcijama, BZ06 je zasigurno praktičan dar za vaše najmilije!

Radno vrijeme: 09:00 – 20:00

Telefon: +385 1 3499 780

Mobitel : +385 91 2055 909

Email:

 

Mogućnosti plaćanja putem webshopa: