Akcija!

TROTEC TTK 66 E sušač (odvlaživač) zraka + POKLON (15€) MJERAČ VLAGE I TEMPERATURE

229.00 

 • Poklon u vrijednosti od 15€ mjerač vlage i temprerature
 • Automatsko odvlaživanje kontrolirano higrostatom s predodabirom ciljane vrijednosti između 35 i 85% RH u koracima od 5%
 • Čim se postigne željena razina vlažnosti, kompresor se sam isključuje. Ventilator radi. Ako se prekorači ograničenje, uređaj se automatski aktivira.
 • Komforni način rada za automatsku regulaciju vlažnosti zraka ovisno o temperaturi za optimalnu sobnu klimu u svakom trenutku
 • Stalni način rada
 • Funkcija automatskog ponovnog pokretanja s vanjskim timerom
 • Prikaz relativne vlažnosti
 • Lako dostupan filtar za zrak, jednostavan za čišćenje. Filtrira dlake kućnih ljubimaca, dlake, dlake, prašinu i sprječava rast bakterija.
 • Funkcija sušenja rublja
 • Funkcija mjerača vremena za uključivanje ili isključivanje uređaja
 • Automatsko odmrzavanje cirkulacijom zraka
 • Priključak za vanjski odvod kondenzata
 • 3 stupnja puhanja ventilatora
 • Svjetlo upozorenja razine kada je spremnik vode pun
 • Zaštita od prepune spremnika s automatskim isključivanjem
 • 2 godine garancije

Snažne performanse usklađene s dizajnom i udobnošću

TTK 66 E nudi širok raspon visokih standarda serije HomeComfort i njihove opsežne opreme.

Ovaj elegantni odvlaživač zraka, u naglašeno jednostavnoj bijeloj boji, vrijedan je svake preporuke u pogledu učinka odvlaživanja.

TTK 66 E uklanja iz zraka do 24 litre vlage dnevno i prikladan je za prostorije do 50 m².

Njegova 4 načina rada pomažu i osiguravaju pravilnu vlažnost zraka u prostorijama.

Možete uključiti automatsko odvlaživanje za samostalni rad ili namjestite odvlaživanje kontrolirano higrostatom s odabirom ciljane vrijednosti između 35 i 85% relativne vlažnosti u koracima od 5%.

Uključujući turbo puhalo ubrzavate proces sušenja, a postavljanjem na najmanji stupanj ventilatora osiguravate lagani protok zraka i postiže se funkcija udobnosti.

TTK 66 E automatski regulira vrijednost vlažnosti zraka na ugodnu vrijednost ovisno o temperaturi u prostoru.

Ugrađena funkcija sušenja rublja i stalni način rada, također su dostupni kao pogodnost.

Komforna funkcija: odvlaživanje zraka ovisno o temperaturi

Za optimalnu sobnu klimu potrebno je uskladiti sobnu temperaturu i vlažnost, a upravo tu dolazi do izražaja odvlaživanje ovisno o temperaturi. Uređaj regulira vrijednost vlažnosti zraka na optimalnu vrijednost, ovisno o temperaturi. Komforna funkcija se posebno preporučuje kod korištenja programski upravljanih sustava grijanja. Ako se sobna temperatura promijeni tijekom dana ili noći, odvlaživač automatski prilagođava svoj učinak odvlaživanja.

Uvjerljiv raspon funkcija

Uz praktičnu 24-satnu funkciju mjerača vremena, možete unaprijed postaviti kada će se uređaj sam uključiti ili isključiti. Lampica upozorenja se upali kada je spremnik vode pun, a instalirana je i zaštita od prepunjavanja s automatskim isključivanjem.

Diskretni prozorčić na prednjoj strani spremnika omogućuje vizualnu provjeru razine vode u spremniku, što je još jedna posebna značajka odvlaživača.

Zračni perivi filtar, kao i priključak za odvod kondenzata koji omogućuje kontinuirani rad bez nadzora, zaokružuju praktičnu opremu TTK 66 E i čine uređaj iznimno jednostavnim za korištenje.

Premještanje iz prostorije u prostoriju je olakšano praktičnim držačem kabela, integriranim ručkama za nošenje i upravljivim kotačima.

Funkcija automatskog ponovnog pokretanja

Zahvaljujući instaliranoj funkciji automatskog ponovnog pokretanja (ili funkcijom memorije), uređaj se ponovno pokreće s prethodno odabranom postavkom nakon neočekivanog isključivanja zbog nestanka struje čim je napajanje ponovo dostupno.

To znači da je odvlaživač također prikladan za korištenje s timerom.

Nježno sušenje rublja s odvlaživačima zraka

Osim za odvlaživanje zraka u prostoriji, odvlaživač se može praktično koristiti za sušenje rublja - kao potpora ili kao potpuna zamjena za klasičnu sušilicu rublja. Funkcija sušenja rublja (poznata i kao način sušenja tkanine ili SuperDry funkcija) usporediva je s tradicionalnim sušenjem na otvorenom.

Odvlaživači zraka imaju prednost jer se rublje suši nježno, baš kao u prirodi. Boje ostaju svijetle, a odjeća ima dulji životni vijek nego kod konvencionalnih sušilica rublja i uz znatno manju potrošnju energije.

Osim toga, osjetljivi materijali poput vune, svile ili sintetičkih vlakana također se mogu sušiti bez oklijevanja. Za razliku od čistog sušenja na zraku, rublje postaje mnogo mekše i ugodnije za nošenje na koži.

Sušenje rublja moguće je i s odvlaživačima bez funkcije sušenja rublja. Ciljna vrijednost vlažnosti zraka tada se mora postaviti u skladu sa željenom preostalom vlagom:

Suhoća za ormar: 46% relativne vlažnosti

Vlažnost za glačanje: 58% relativne vlažnosti

Nedovoljno osušeno: 65% relativne vlažnosti

Propan (R290) - ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo u odvlaživačima zraka

Svake godine sintetička rashladna sredstva ispuštaju nekoliko milijuna tona ekološki štetnih emisija CO2 (staklenički plinovi) u zrak. Stoga je korištenje alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Uz upotrebu propana (R290) kao rashladnog sredstva, ovaj odvlaživač daje vrijedan doprinos zaštiti klime.

Prirodno rashladno sredstvo propan (R290) je organski spoj i jedan je od ugljikovodika. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki prihvatljiv propan (R290) nema niti potencijal oštećenja ozona (ODP=0) niti značajan učinak staklenika (GWP=3).

Dodatni plus za okoliš: Zbog svojih izvrsnih termodinamičkih svojstava, propan (R290) je posebno energetski učinkovito rashladno sredstvo i time također smanjuje vaše troškove energije.

Tehnički list

Dimenzije (DxŠxV) 245 x 350 x 510 mm
Težina 15 kg
Napon 220 – 240 V/50 Hz
Pogodan za prostorije 50 m² / 125 m³
Kapacitet spremnika za vodu 3 litre
Razina buke u radu 46 dB
Raspon vlažnosti 35% do 85 % RH
Moć odvlaživanja (pri 30oC, 80% rel.vl.) 24 l / 24 h
Protok zraka 168 m3/h