Akcija!

TROTEC TTK 99 HEPA sušač (odvlaživač) zraka + POKLON HEPA FILTER

319.00  (2,404.00 kn)

 • Kombinirani odvlaživač zraka s HEPA pročišćivačem zraka (95% učinkovita HEPA filtracija bakterija, virusa, peludi, fine prašine, grinja, spora plijesni i drugih alergena i zagađivača)
 • Automatsko odvlaživanje kontrolirano higrostatom s izborom ciljne vrijednosti između 30 i 80% relativne vlažnosti u koracima od 5%
 • Čim se postigne željena razina vlažnosti, kompresor se isključuje. Ventilator nastavlja raditi.
 • Ako je granica željene vlage prekoračena, uređaj se automatski aktivira.
 • Pogodno za prostorije : do 90 m² / 230 m³
 • Kapacitet odvlaživanja : max 31 lit / 24 sata
 • Indikator kvalitete zraka s LED diodama u boji
 • Prikaz relativne vlažnosti
 • Stalni način rada
 • Funkcija tajmera (1-24 sata)
 • Funkcija automatskog ponovnog pokretanja (funkcija memorije)
 • Brava za djecu
 • Zaštita od prelijevanja – Uređaj se isključuje kada se do graničnika napuni spremnik za vodu
 • Signal upozorenja kada je spremnik za vodu pun
 • Spremnik za vodu cca 4 litre
 • Dvostupanjski ventilator
 • Mogućnost priključka na odvodno crijevo za kontinuirani rad
 • Funkcija sušenja rublja

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Maksimalno odvlaživanje i isušivanje uz 95% snagu HEPA filtera za pročišćavanje zraka

Ako vlaga u privatnom stambenom prostoru, u garaži ili na poslu postane zdravstveni problem, odvlaživač zraka TTK 99 HEPA pouzdano i trajno osigurava zdravu klimu u zatvorenom prostoru. Zahvaljujući velikom kapacitetu odvlaživanja do 31 litara/dan, što nije izazov u ovoj klasi uređaja, mobilni odvlaživač zraka preporučuje se za prostorije veličine do 90 m² ili 230 m³. Sa svojim visokim protokom zraka od 170 m³/h, kompaktan uređaj savladava čak i isušivanje vlažnih zidova, npr.- nakon jake kiše ili poplave - i ni na koji način nije lošiji od klasičnih građevinskih sušilica. A vizualno (TTK 99 HEPA) impresionira svojim modernim dizajnom, crnom upravljačkom pločom i ručkama ugrađenim u kućište za laku promjenu lokacije.

Izvanredan dizajn i impresivne performanse odvlaživanja

Unutarnje vrijednosti uređaja TTK 99 HEPA, koji izravno kombinira dvije tehnologije za poboljšanje zraka u prostoriji, jednako su jedinstvene kao i dizajn proizvoda. U načinu odvlaživanja, 2-u-1 odvlaživač zraka regulira vlažnost na razinu koju želite jednostavnim odabirom u rasponu od 30% do 80%. Osim toga, zrak se čisti kroz sustav dvostrukog filtera, a sastoji se od predfiltera i HEPA filtera koji otklanja do 95% patogena kao što su virusi, bakterije, spore plijesni, pelud, kućna prašina i fina prašina, alergeni i ostalo u zraku.

HEPA filter s lakoćom uklanja neželjene čestice.

HEPA filter važan je doprinos zdravijem životu i radu – osjetno olakšanje za alergičare i osobe s alergijom na kućnu prašinu.

Snažan radnik u uporabi gdje vlaga postaje problem

Automatsko odvlaživanje kontrolirano higrostatom s jednostavnim izborom vlažnosti od

30% do 80%, digitalni senzori kvalitete zraka, četiri načina rada uključujući funkciju sušenja rublja i stalni rad, noćni način rada s niskim nivoom buke i dvostupanjski ventilator jamče pouzdanost odvlaživanja i čišćenja zraka u prostoriji. Zaštita od preljeva osigurava da se uređaj isključi čim se dosegne maksimalni kapacitet spremnika za vodu od 4 litre. Priključak crijeva nudi dodatnu pogodnost za praktično ispuštanje kondenzata pomoću crijeva koje je već uključeno u opseg isporuke. Praktičan je moderan LED zaslon u boji koji u tri boje (plava, zelena, crvena) prikazuje stanje kakvoće zraka u prostoriji. Osvijetljeni segmentni zaslon na LED zaslonu pruža točne postotne informacije o trenutnoj vlažnosti, unaprijed postavljenoj ciljnoj vlažnosti, temperaturi i preostalim radnim satima s aktiviranim 24-satnim timerom za vremenski kontrolirano uključivanje i isključivanje.

Gledajte zrak drugim očima: tome vam pomažu intergrirani senzori kvalitete zraka

U zraku prostorije ne možete odrediti je li previše vlažan ili kontaminiran patogenima. Virusi i spore plijesni su nevidljivi u zraku, a to obično postaje vidljivo tek kada je već prekasno.

Sobni odvlaživač zraka TTK 99 HEPA vidi ono što vi ne možete vidjeti. Njegovi digitalni senzori vlažnosti kontinuirano mjere vlažnost zraka u prostoriji. Prednji LED zaslon svijetli u boji trenutne vlažnosti što je vrlo praktično:

Plava: signalizira da je vlažnost previše suha ispod 50%

Zelena: signalizira optimalnu vlažnost između 50 i 70%

Crvena: signalizira da je vlažnost previsoka, preko 70%

Čist i odvlažen sobni zrak čini razliku

Osoba dnevno udiše između 10.000 i 20.000 litara zraka. Ako je zrak previše vlažan, ili onečišćen česticama i patogenima, to opterećuje naš imunološki sustav i u najgorem slučaju, dovodi do bolesti dišnog sustava. Namještaj, pa čak i građevinski materijali također se mogu oštetiti ako je vlažnost zraka trajno previsoka (> 60 posto).

Kombinirana zaštita od vlage i patogena

Povjerite zaštitu vašeg zdravlja, objekata i nadzor kvalitete zraka u zatvorenom prostoru TTK 99 HEPA odvlaživaču zraka s visoko učinkovitom HEPA tehnologijom pročišćavanja zraka, jednostavno i povoljno. Sa svojom kombiniranom tehnologijom pročišćavanja zraka i odvlaživanja, svestrani uređaj pouzdano sprječava stvaranje nezdravih džepova vlage i povezanih problema s vlagom kao što su rast plijesni, mrlje plijesni i vlaga. Zrak u prostoriji se oslobađa od aerosola koji prenose viruse, virusa (npr. SARS-CoV-2 i virusa gripe), bakterija, spora plijesni, fine prašine, kućne prašine, životinjske dlake i drugih patogena u zraku u sustavu dvostrukog filtra koji se sastoji od predfiltera i visoko učinkovitog HEPA filtera.

Smanjuje se i rast grinja i alergena.

Funkcija automatskog ponovnog pokretanja

S funkcijom automatskog ponovnog pokretanja (ili memorijskom funkcijom), uređaj se ponovno pokreće s prethodno odabranom postavkom nakon neočekivanog isključivanja zbog nestanka struje čim je napajanje ponovno dostupno.

To znači da je odvlaživač također prikladan za korištenje s timerom.

Vodeći uređaj u kvaliteti, izvedbi i značajkama

Svi odvlaživači zraka serije TTK oduševljavaju izvanrednom udobnošću, velikom jednostavnošću korištenja i ugodno niskom razinom buke, što znači da se mobilni osvježivači zraka preporučuju i za korištenje u okruženjima osjetljivim na buku (spavaće sobe, dječje sobe, uredska okruženja) .

Kontinuirani rad: Kondenzacija na prozorima i zidovima, toplinski mostovi ili neadekvatna ventilacija česti su razlozi problema s vlagom, ali i kada podzemna voda/kišnica prodire u podrum tijekom poplava i obilnih kiša. Za brzo isušivanje takvih prostorija TTK 99 HEPA ima mogućnost snažnog kontinuiranog rada s maksimalnim kapacitetom odvlaživanja do 31 lit/dan. U kontinuiranom radu, zrak u prostoriji se trajno odvlažuje uz maksimalnu učinkovitost.

Funkcija sušenja rublja: Preporučuje se za nježno sušenje rublja.

Funkcija sušenja rublja (također poznata kao način sušenja tkanine ili funkcija SuperDry) usporediva je s tradicionalnim sušenjem na otvorenom na zraku. Odvlaživači zraka poput

TTK 99 HEPA nude prednost da se rublje suši jednako nježno kao u prirodi.

Noćni način rada: nekvalitetan zrak može vam doslovno oduzeti san.

Uz vlagu koja se izbacuje tijekom disanja, tjelesno znojenje povećava vlažnost do nezdravih razina. U noćnom načinu rada sa zatamnjenom kontrolnom pločom, TTK 99 HEPA regulira vlažnost uz blagi protok zraka i nisku razinu buke.

Dječja brava: zaključavanje upravljanja

Kako bi se postavke uređaja zaštitile od radoznalih dječjih ruku, upravljačka ploča može se zaključati praktičnom bravom za djecu.

24-satni mjerač vremena: Timer ON-OFF

Postoje dobri razlozi za uključivanje i isključivanje TTK 99 HEPA u skladu s timerom. U spavaćoj i dječjoj sobi preporuča se kombinirano odvlaživanje/čišćenje zraka za miran san – tijekom dana, s druge strane, odvlaživanje se rijetko mora raditi, ali je vrlo učinkovito kada je obitelj izvan kuće. Isto tako, odvlaživanje i pročišćavanje zraka na radnom mjestu potrebno je samo tijekom radnog vremena. Kako bi se vrijeme odvlaživanja prilagodilo vlastitom ritmu života, u TTK 99 HEPA je već integriran programibilni 24-satni mjerač vremena, s kojim se vrijeme rada može unaprijed podesiti u koracima od 1 sata dok se automatski ne uključi ili isključi .

TTK 99 HEPA odvlaživač zraka oduševljava ljubitelje dizajna. Uređaj regulira vlažnost u prostoriji na zdravu razinu i zahvaljujući integriranom HEPA pročišćavanju zraka štiti od virusa, bakterija, spora plijesni i drugih zagađivača u zraku.

Tehnički list

Tehnički list

Dimenzije (DxŠxV) 250 x 370 x 585 mm
Težina 17 kg
Napon 220 – 240 V/50 Hz
Pogodan za prostorije 90 m² / 230 m³
Kapacitet spremnika za vodu 4 litre
Razina buke u radu 51 dB
Raspon vlažnosti 30% do 80 % RH
Moć odvlaživanja (pri 30oC, 80% rel.vl.) 31 lit / 24 h
Protok zraka 170 m3/h
Radna temperatura 5°C do 32°C
Snaga uređaja 0.72 kW