Akcija!

TROTEC TTK 32 E sušač (odvlaživač) zraka + POKLON MJERAČ VLAGE I TEMPERATURE

169.00  (1,273.00 kn)

 • Odvlaživanje kontrolirate higrostatom na 40, 50 ili 60% relativne vlažnosti.
 • Čim se postigne željena razina vlažnosti, kompresor se sam isključuje.
 • Ventilator ostaje raditi i zaslon ostaje uključen.
 • Uređaj se automatski aktivira kada vlažnost ponovo pređe zadanu vrijednost.
 • Upravljačka ploča s LED rasvjetom
 • Automatsko ponovno pokretanje prilikom korištenja vanjskog timera
 • Stalni način rada
 • Vrlo kompaktan i lagan uređaj u svojoj klasi
 • Lako dostupan filtar zraka, jednostavan za čišćenje. Filtrira dlaku kućnih ljubimaca, paperje, paperje, prašinu i sprječava rast bakterija.
 • Pali se svjetlo upozorenja, kada je pun spremnik za vodu
 • Zaštita od prepunjavanja s automatskim isključivanjem
 • Automatsko odmrzavanje
 • Priključak za vanjski odvod kondenzata
 • 2 godine garancije

Kompaktan dizajn, jednostavan rad i funkcije

Komforni odvlaživač zraka TTK 32 E prilagođava se svakom sobnom okruženju zbog svog ugodnog izgleda. Kompaktnih je dimenzija i jednostavno radi svoj posao s apsolutnom pouzdanošću i funkcijama.

TTK 32 E je opremljen automatskim sustavom odvlaživanja s kontrolnim higrostatom, u kojem se može unijeti željenu vlažnost zraka od 40, 50 ili 60%.

Uređaj se automatski aktivira kada se vrijednost prekorači i ponovno se isključuje čim se postigne željeni cilj. Prostorije se ne mogu odvlažiti na energetski učinkovitiji način nego s takvim automatskim sustavom - TTK 32 E održava stambene i uredske prostorije do površine od 15 m² pouzdano suhima s dnevnim kapacitetom odvlaživanja do 14 litara.

TTK 32 E ima svjetlo upozorenja kada je spremnik za vodu pun, a zaštita od prepunjavanja s automatskim isključivanjem osigurava da se funkcija odmah zaustavi. Prozorčić na spremniku kondenzata vam omogućuje provjeru napunjenosti spremnika u bilo kojem trenutku.

Odvlaživanje zraka uz udobnost

TTK 32 E se može koristiti i u okruženjima gdje redovito ručno pražnjenje spremnika za vodu nije uvijek moguće. Na primjer u slučaju kontinuiranog sušenja bez nadzora u grijanim hobi sobama ili kućama za odmor. Za tu namjenu u TTK 32 E je integriran poseban priključak, preko kojeg se kondenzat pomoću crijeva može odvesti i izravno u odvod.

Opremu odvlaživača upotpunjuje lako dostupan i periv filter zraka. Također je olakšano i premještanje uređaja zahvaljujući praktičnom držaču kabela, kao i ručki za nošenje, te kotačima za lakši transport.

Funkcija automatskog ponovnog pokretanja

S funkcijom automatskog ponovnog pokretanja (ili memorijskom funkcijom), uređaj se ponovno pokreće s unaprijed odabranom postavkom nakon neočekivanog isključivanja zbog nestanka struje čim je napajanje ponovno dostupno. To znači da je odvlaživač također prikladan za korištenje s timerom.

Kvalitetno sušenje rublja s odvlaživačima zraka.

Osim odvlaživanja zraka u prostoriji, odvlaživač zraka može se praktično koristiti za sušenje rublja - kao potpora ili kao potpuna zamjena za konvencionalnu sušilicu rublja. Funkcija sušenja rublja (također poznata kao način sušenja tkanine ili funkcija SuperDry) usporediva je s tradicionalnim sušenjem na otvorenom na zraku.

Odvlaživači zraka nude prednost da se rublje suši nježno, baš kao u prirodi. Boje ostaju svijetle, a odjeća ima duži vijek trajanja nego kod konvencionalnih sušilica rublja i uz znatno manju potrošnju energije.

Osim toga, osjetljivi materijali poput vune, svile ili sintetičkih vlakana također se mogu sušiti bez oklijevanja. Za razliku od sušenja na čistom zraku, rublje postaje puno mekše i ugodnije za nošenje na koži.

Sušenje rublja moguće je i s odvlaživačima bez funkcije sušenja rublja. Ciljana vrijednost vlažnosti zraka se tada mora postaviti prema željenoj preostaloj vlažnosti:

Suho za ormar: 46% relativne vlažnosti

Vlažnost za glačanje: 58% relativne vlažnosti

Nedovoljno osušeno: 65% relativne vlažnosti

Propan (R290) : ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo u odvlaživačima zraka

 Svake godine sintetička rashladna sredstva ispuštaju nekoliko milijuna tona štetnih emisija CO2 (staklenički plinovi) u zrak. Stoga je korištenje alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Uz korištenje propana (R290) kao rashladnog sredstva, ovaj odvlaživač zraka daje vrijedan doprinos zaštiti klime.

Prirodno rashladno sredstvo propan (R290) je organski spoj i jedan je od ugljikovodika. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki prihvatljiv propan (R290) nema potencijal oštećenja ozona (ODP=0) niti značajan učinak staklenika (GWP=3).

Dodatni plus za okoliš: Zbog svojih izvrsnih termodinamičkih svojstava, propan (R290) je posebno energetski učinkovito rashladno sredstvo i time također smanjuje vaše troškove energije.

Radno vrijeme: 09:00 – 20:00

Telefon: +385 1 3499 780

Mobitel : +385 91 2055 909

Email:

 

Mogućnosti plaćanja putem webshopa: