Akcija!

TROTEC TTK 33 E sušač (odvlaživač) zraka + POKLON MJERAČ VLAGE I TEMPERATURE

159.00  (1,198.00 kn)

 • Automatsko odvlaživanje je kontrolirano higrostatom s odabranim ciljanim vrijednostima između 30 i 80%. u koracima od 10%
 • Čim se postigne željena razina vlage, kompresor se sam isključuje. Ventilator nastavlja s radom. Zaslon ostaje uključen. Ako vlaga prekorači ograničenje, uređaj se automatski aktivira.
 • Automatski način rada
 • LED zaslon u boji trenutne vlažnosti
 • Prikaz relativne vlage
 • Funkcija sušenja rublja
 • Funkcija timera
 • Funkcija samopranja
 • Funkcija automatskog ponovnog pokretanja (funkcija memorije)
 • Lako dostupan zračni filter, jednostavno čišćenje. Filtrira dlake, prašinu i spriječava razvoj bakterija.
 • Filter s aktivnim ugljenom možete naručiti kao dodatnu opremu
 • Automatsko odmrzavanje pomoću cirkulacije zraka
 • Priključak za vanjski odvod kondenzata
 • 2 brzine ventilatora
 • Svjetlo upozorenja za razinu kada je spremnik za vodu pun
 • Zaštita od prekomjernog punjenja, automatski se isključuje
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Komforni odvlaživač zraka TTK 33 E

2-u-1 dizajnerski odvlaživač za poboljšanje kvalitete zraka i kontrolirano održavanje vlažnih prostorija suhima, pomoću ugrađenog higrostata.

Suši, odvlažuje i prikazuje postotak vlage u prostoriji

Objavite rat nezdravom vlažnom zraku u svom osobnom okruženju. Moderan odvlaživač zraka TTK 33 E atraktivnog dizajna staje na kraj vlažnim sobama. Ovaj mobilni odvlaživač zraka s praktičnom ručkom za prenošenje, poboljšava kvalitetu zraka i osigurava bolju klimu u sobi. Sustav automatskog odvlaživanja kojim upravlja higrostat smanjuje vlažnost zraka u sobama, dnevnim i poslovnim prostorima, uredima, trgovinama, zimskim vrtovima, podrumima i garažama na zadanu vrijednost prema vašim potrebama, u rasponu od 30% do 80% relativne vlažnosti.

S razinom zvuka od samo 43 dB (A), odvlaživanje zraka ugodno je tiho čak i pri višoj od dvije razine ventilatora, stoga TTK 33E možete upotrebljavati i u spavaćoj sobi ili na radnom mjestu.

Optimalno regulirana vlažnost za zdrav život i rad

Optimalno regulirana vlažnost zraka u sobi u rasponu od 40 do 60%, učinkovito sprječava stvaranje plijesni i vlage, te smanjuje rast alergena i grinja. Uz to, perivi filter za zrak koji se lako čisti, filtrira prašinu i životinjsku dlaku iz zraka. Kao dodatak je opcionalno dostupan filter s aktivnim ugljenom za uklanjanje jačih mirisa u dnevnoj ili spavaćoj sobi.

S kapacitetom odvlaživanja do 14 l / 24 h i spremnikom vode od 1,5 litre koji ima zaštitu od preljevanja, kapacitetno je prilagođen čak i dnevnom boravku, a preporučuje se za održavanje srednje velikih prostorija oko 15 m² ili 37 m³ suhima. Da bi se vlažni podrumi, garaže ili skladišne ​​prostorije odvlaživale bez nadzora – i bez brige o razini popunjenosti spremnika za vodu - prijenosni odvlaživač zraka ima priključak za crijevo sa stražnje strane. Tako se voda uklonjena iz zraka, cijedi u odvod -pomoću crijeva za odvod kondenzata- koji je uključen u isporuci.

Najbolji dokaz kako se izvedbom može pokazati veličina.

Jednostavnost i kvaliteta upotrebe nije pitanje veličine - to dokazuje izuzetno kompaktan odvlaživač zraka TTK 33 E dizajna prilagođenog dnevnoj sobi, s izvrsnim značajkama u ovoj klasi uređaja. LED zaslon je veoma informativan za prikaz stanja vlažnosti u tri boje (plava, zelena, crvena). Osvijetljeni LED zaslon pruža precizne informacije o trenutnoj vlažnosti, unaprijed zadanoj ciljanoj vlažnosti i preostalim radnim satima kada je 24-satni timer aktiviran za vremenski kontrolirano uključivanje i isključivanje.

Nježno sušenje rublja pomoću odvlaživača zraka

Uz odvlaživanje zraka u sobi, odvlaživač se može prikladno koristiti i za sušenje rublja - kao potpora ili kao potpuna zamjena za uobičajenu sušilicu rublja. Funkcija sušenja rublja (ili također način sušenja tekstila ili SuperDry funkcija) usporediva je s tradicionalnim sušenjem na otvorenom.

Prednost odvlaživača je što se rublje nježno suši kao u prirodi. Boje ostaju svijetle, a odjeća ima duži životni vijek uz znatno manje potrošnje energije od sušenja u sušilici.

Osim toga, osjetljivi materijali poput vune, svile ili sintetičkih vlakana također se mogu sušiti bez oklijevanja. Za razliku od čistog zračnog sušenja, rublje je puno mekše i ugodnije za nošenje.

Rublje se također može sušiti zračnim odvlaživačima zraka bez funkcije sušenja rublja.

Tada se ciljna vrijednost vlažnosti zraka mora postaviti prema željenoj preostaloj vlažnosti:

Suho za ormar: 46 % relativne vlažnosti zraka

Vlažnost za peglanje: 58 % relativne vlažnosti zraka

Nedovoljno osušeno: 58 % relativne vlažnosti zraka

Propan (R290) kao ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo u odvlaživačima

Svake godine sintetička rashladna sredstva u zrak emitiraju nekoliko milijuna tona štetnih po okoliš emisija CO2 (stakleničkih plinova). Stoga je upotreba alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Korištenjem propana (R290) kao rashladnog sredstva, ovaj odvlaživač zraka dragocjen je doprinos zaštiti klime.

Prirodni rashladni propan (R290) organski je spoj i jedan od ugljikovodika. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki prihvatljivi propan (R290) nema potencijala za smanjenje ozonskog omotača (ODP = 0) niti značajan efekt staklenika (GWP = 3).

Dodatni plus za okoliš: Zbog svojih izvrsnih termodinamičkih svojstava, propan (R290) je posebno energetski učinkovito rashladno sredstvo i time smanjuje vaše troškove energije.

Kontrolirajte zrak u sobi drugim očima

Osjetilima ne možemo osjetiti je li zrak u sobi prevlažan ili presuh. A, jednom kada spore plijesni počnu letjeti po zraku i dovedu do problema s dišnim putovima ili alergijskih reakcija je već prekasno. Tada znamo da se vlaga širila kroz jedno dulje vremensko razdoblje i kako je neprimjetno narušila naše zdravlje.

Odvlaživač prostorija TTK 33 E osjeti ono što mi ne možemo. Njegov precizni senzor vlažnosti kontinuirano mjeri vlažnost zraka u sobi kako bi je u potpunosti regulirao svojim automatskim načinom rada ili radom u željenom području. Prednji LED zaslon svijetli u boji trenutne vlažnosti što je vrlo praktično:

'Plava: Označava da je zrak presuh ( vlaga spod 40% )

Zelena: Označava optimalnu vlažnost ( vlaga između 40 i 60% )

Crvena: Označava da je vlaga previsoka ( vlaga iznad 60% )

Funkcija automatskog ponovnog pokretanja

S funkcijom automatskog ponovnog pokretanja (ili memorijske funkcije), uređaj se ponovno pokreće nakon neočekivanog isključivanja zbog nestanka struje čim je napajanje ponovno dostupno. To znači da je odvlaživač zraka također prikladan za uporabu s timerom.

Pogodan je i za trajno održavanje prostorije suhom

Jedan od najčešćih uzroka vlažnih podruma, mokrih soba i kupaonica je kondenzacija vode na zidovima. Bilo to zato što voda prodire u podrum izvana kroz nedovoljno izolirane zidove ili zato što je ventilacija nedovoljna za uklanjanje vlage iz tuša, perilice rublja ili sušilice.

Kako bi sobe bile dugoročno suhe, TTK 33 E ima mogućnost kontinuiranog načina rada.

U ovom načinu rada, sobni zrak se trajno odvlažuje i održava suhim.

Inteligentan način planiranja

Postoje dobri razlozi za uključivanje ili isključivanje odvlaživača zraka TTK 33 E nakon unaprijed određenog broja sati. Odvlaživač zraka u spavaćoj sobi održava pravilnu klimu u sobi - ali uređaj ne mora raditi danonoćno. Kada spavamo, disanjem i znojenjem ispuštamo puno vlage u zrak. Stoga odvlaživanje noću izravno pozitivno utječe na vlažnost zraka, dok odvlaživanje obično nije potrebno tijekom dana. Za ovu vrstu primjene, TTK 33 E ima prikladan 24-satni mjerač vremena pomoću kojeg se u satima od 1 sata može predvidjeti broj sati do automatskog uključivanja ili isključivanja. TTK 33 E prati vas na spavanje navečer i automatski završava svoju dužnost sljedećeg jutra kad napustite sobu.

Inteligentna rješenja - iznutra kao i izvana

Ukoliko TTK 33 E više ne trebate koristiti i želite ga pospremiti, ovaj maleni odvlaživač zraka osim što štedi prostor ima praktičnu funkciju samopranja za unutarnje sušenje uređaja.

Prilično pametno!

Komforni odvlaživač TTK 33 E poboljšava kvalitetu zraka i održava konstantnu vlagu sobe. Zahvaljujući LED zaslonu u 3 boje izdaleka možete znati količinu vlage u zraku. Sa svojim tamno sivim akcentima, također se elegantno uklapa u bilo koji dekor sobe.

Tehnički list

Dimenzije (DxŠxV) 205 x 270 x 420 mm
Težina 10 kg
Napon 220 – 240 V/50 Hz
Pogodan za prostorije 15 m² / 40 m³
Kapacitet spremnika za vodu 1,5 litre
Razina buke u radu 43 dB
Raspon vlažnosti 30% do 80 % RH
Moć odvlaživanja (pri 30oC, 80% rel.vl.) 12 l / 24 h
Protok zraka 80 m3/h
Radna temperatura 5°C do 32°C
Snaga uređaja 0.24 kW