Akcija!

TROTEC C-HEPA filter za AirgoClean 150 E

39.00  (294.00 kn)

  • Zdrava unutarnja klima zahvaljujući tehnologiji filtera “Triple Protection”
  • DACRON® predfilter
  • Ugljeni filter
  • HEPA filter
  • Brža i lakša izmjena filtera

Zdrava unutarnja klima zahvaljujući tehnologiji filtera "Triple Protection"

Kombinacijom tri različite tehnologije filtera, alergeni i štetne čestice, kao i patogeni se pouzdano filtriraju iz zraka u zatvorenom prostoru.

DACRON® predfilter

DACRON® je naziv za sintetički proizvedene beskonačne niti izrađene od poliestera, koje su idealne kao predfiltri u pročišćavanju zraka zbog svojih posebno nealergijskih svojstava. Predfilteri od sintetičkih vlakana posebno su otporni na trganje, dugotrajni su i vodoodbojni. Čak i filtar od sintetičkih vlakana pouzdano filtrira lagane do srednje mirise, grubu kućnu prašinu i životinjsku dlaku iz zraka.

Ugljeni filter

Dodatni ugljeni filter od ugljika idealan je za sve mirise i naročito duhanski dim. Osim zagađivača, ovaj filter s aktivnim ugljenom učinkovito neutralizira mirise duhana, kućnih ljubimaca, kuhinjskih mirisa, dima kao i formaldehida i mirisa otapala iz okolnog zraka. Proizvodi čist zrak - bez neugodnih mirisa.

HEPA filter

Pelud, alergeni, fine čestice prašine, bakterije, virusi, ostaci grinja i spore plijesni do veličine od 0,3 mikrona uklanjaju se u HEPA filteru. Zbog visokog stupnja separacije od 99,97%, filteri ove klase filtera koriste se u higijenski osjetljivim laboratorijskim prostorima te u proizvodnji hrane, na primjer. Najbolji preduvjeti za pretvaranje vlastite prostorije u oazu s čistim, filtriranim, svježim zrakom.

Brža i lakša izmjena filtera

Promjena unaprijed instaliranog filtra jednako je jednostavna kao i upravljanje AirgoClean® 150 E. Poklopac uređaja može se ukloniti bez alata jednim pokretom, tako da se predfilter, ugljeni i HEPA filter mogu vizualno pregledati i po potrebi zamijeniti.

Radno vrijeme: 09:00 – 20:00

Telefon: +385 1 3499 780

Mobitel : +385 91 2055 909

Email:

 

Mogućnosti plaćanja putem webshopa: